Tiedotteet

17.01.2018

Toivo Susi julkaisi onnistuneen yhteisörahoituskampanjan päätteeksi kolmannen albuminsa. Yölaulu on laulaja ja lauluntekijälevy eikä sitä ole toistaiseksi julkaistu missään sähköisissä palveluissa. Lisätietoja levystä löytyy osoitteesta toivosusi.fi

YÖLAULU -KIERTUE

PE 9.2 KAJAANI, HOSPODA KORUNA
LA 10.2 KUOPIO, PANNUHUONE
PE 23.2 TAMPERE, HEMINGWAY´S
LA 24.2 JYVÄSKYLÄ, HEMINGWAY´S
PE 9.3 SAARIJÄRVI, GREEN DOOR
LA 10.3 SEINÄJOKI, PALAVERI
PE 23.3 OULU, TUBA
LA 24.3 ROVANIEMI, PUB UITTO

 

23.09.2017

Uniklubi-yhtyeestä tuttu Jussi Selo tekee hienoja akustisia keikkoja esittäen oman tuotannon lisäksi omia suosikkejaan Suomirockin helmistä. Jussi Selo Duon keikat myy Ilari Valjakka. Yhteystiedot löytyvät alta.

Ilari Valjakka 
Ohjelmatoimisto Rocktalo
040 578 6699
ilari@rocktalo.fi

04.09.2017

Flesh Roxon Rocktalon keikkamyyntiin.

Tampereelta käsin vaikuttavan horror rock -yhtyeen keikkamyynnistä vastaa jatkossa Ilari Valjakka, jonka yhteystiedot löydät alta.

Bändi on kiertänyt kovana keikkakoneena ympäri Suomea, Eurooppaa ja jopa Pohjois-Amerikassa.
Flesh Roxon on julkaissut urallaan 2 pitkäsoittoa ja kolmas on tekeillä.

Katso bändin viimeisimmän Beauty And The Beast -singlen musiikkivideo oheisesta linkistä ja tutustu yhtyeen tuotantoon Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/3brLSjJruNf7GqQIloVQVt

Tämän lisäksi Flesh Roxonin, The Brainsin ja Stellar Corpsesin laulajat laittavat hynttyyt yhteen ja tekevät kiertueen Suomessa tammikuussa. Luvassa on bändien tuotantoja akustisena, lavalla nähdään Nicky Rothen & Rene De La Muerte (Can) + Dusty (USA).

Ota yhteyttä!

Ilari Valjakka 
Ohjelmatoimisto Rocktalo
040 578 6699
ilari@rocktalo.fi
www.rocktalo.fi

18.08.2017

Tamperelainen Holmala siirtyy myyntiin Ohjelmatoimisto Rocktalolle. HOLMALAN keikat myy Ilari Valjakka, jonka yhteystiedot löydät lopusta.

HOLMALA -nimen takaa löytyy tamperelainen kolmekymppinen laulaja Vesa Holmala. Holmalan pöytälaatikkoon oli kertynyt vuosien mittaan lauluja, joiden valmiiksi saattamiseksi oli koottava yhtye. Lokakuun 27. päivä julkaistava "Kuka minä oon" -debyyttialbumi vie kuulijansa aistikkaalle aikamatkalle taiteilijan herkkään, mutta rosoiseen sielunmaisemaan.

HOLMALA julkaisi Afrodite -singlen viikko sitten. Kappale nousi suoraan Yle Radio Suomen soittolistalle ja on mukavasti edustettuna myös Spotifyn soittolistoilla.

HOLMALA tekee syyskuussa akustisen kiertueen mies ja kitara -periaatteella. Kiertueella kuullaan ennakkoon esikoislevyn biisit akustisesti sekä myös biisejä vuosien varrelta Vesan omilta suosikkiartisteilta. Bändikeikkoja on luvassa loppuvuodesta levynjulkaisun yhteydessä.

HOLMALA - Riisuttuna Kiertue
1.9. Hemingway's, Hämeenlinna
8.9. Hemingway's, Jyväskylä /duo
9.9. Hemingway's, Jyväskylä /duo
14.9. O’Malleys Torni, Helsinki
15.9. Korona, Järvenpää /duo
16.9. Bar Varpu, Turku
23.9. Tillikka, Tampere
29.9. Kultainen Kulaus, Seinäjoki
7.10. Olkkari, Kokemäki

Keikkamyynti
Ilari Valjakka
Ohjelmatoimisto Rocktalo
+358 40 578 6699
ilari(ät)rocktalo.fi

 

05.10.2016

Pitkään ja hartaasti on Rocktalon sisuksiin etsitty lisää käsiä, nyt sellaiset on löydetty! Ilari Valjakka on aloittanut hommat Rocktalon palveluksessa, vastaten lähinnä Etelä-Suomen keikkamyynnistä. Ilarin tiedot löydät yhteystiedot sivulta.
string(66) "Smarty error: unable to read resource: "globalcontent:mainoslogot""